Posledni OT zde....... No, pokud necemu rikam stavebnice, tak by to melo tak asi byt ne? Tedy melo by to jit sestavit bez pouziti naradi, ktere zrovna kazdy kdo chce tisknout doma mit zrovna nemusi a nejsem si jist, zda se o te jeho potrebe vetsinou nedozvi az ve chvili, kdy to zacne skladat. Uz jen absence "utajeneho" manualu pred koupi a stavbou se mi zda dost zvlastni.
Tedy dle meho jsou jen 4 rozumne cesty. Bud nekdo ma chut se s tim poprat a pak je nelepsi cestou si projit tim od zacatku, tedy si vse poshanet a studovat a zabit tim spoutu casu, bebo koupit stavebnici, ktera mu usetri prave ten cas a nebo jit na workshop, popripade to koupit hotove a nechat si to aspon trochu vysvetlit od prodavajiciho.
Schvalne si vsimni, co je tu lidi, kteri prave to "....... se pájet nemusí a lidi to kupujou ... " trochu nedavaji, protoze s tim pajenim nepocitali.
A to nejsou jen lidi tady, mam jich spoustu i v mailu. Je mi vcelku jedno, kde si lidi stavebnici, respektive v tomto pripade spise set dilu kupuji, ale mel by se asi nejdrive kazdy zamyslet nad tim co da a neda na zaklade informaci, ktere si predem od produktu koupi.
V tuto chvili, kdy mam jednoznacne srovnani stavebnic od JRC a p. Zahradnika musim jednoznacne konstatovat, ze skutecnou stavebnici dodava pouze jeden.
PS: Pardon, musim vzit z5 srovnani vyse, protoze p. Zahradnik nedodava stavebnici, ale "Kompletní sada dílů" coz je tedy pravda, nektere jsem ani nedovedl aplikovat a na druhou stranu mi treba chybel drzak zdroje, ale treba se nekde zatoulal. Nic mene je tedy potreba si pred nakupem a vyberem dodavatele zvolit, co clastne clovek chce. Tedy stavebnici ? Nebo "Kompletní sadu dílů" ze