Caute,
som uplne novy, prestudoval som, co som nasiel, ale nejde mi to. Kupil som si nedokoncenu stavebnicu Rebela od p.Zahradnika, mam k nej PLA a ABS, 0.5mm trysku
mam dojem ze plastu to dava velmi malo, po vystupe z trysky sa kruti. skontroloval som, ci neni problem v podavani plastu, ale ten podava dobre. teplotu som mal od 190 po 240, pri 240 sa to aspon snazilo vytvorit nejaky tvar, hoci sa to na sklo prilepilo, ale stale to bola len znicena kocka.
FIrmware mam ten, co tam p.Zahradnik dal, teda Marlin. Chcel som este pozriet, kolko krokov je nastavenych na 1mm plastu, ale neviem to nikde najst. Repetier-host nema podporu pre editaciu EPROM Marlina.
ked tlacim z SD karty, furt mi to zacne tlacit na domovskej pozicii (v rohu) a furt naraza do endstopov.
vpodstate mi chyba manual k Marlinu. viete mi prosim poradit, na co mozem pozriet? pripadne, link na konkretny Repetier firmware, ktory je mozne nahrat do mojho Rebela II od p. Zahradnika?
chcel by som to najprv spojazdnit tak, aby to tlacilo, potom budem objavovat veci hlbsie
dakujem