Když tam dáš 4 krátký, tak to bude stejný jako na plastových. Otázka je, kolik ty celokovový domky váží a jestli nárůst váhy nebude dělat nějaký problémy s akcelerací. A taky zda vyšší přesnost nebude s plechovým "pokrouceným" stolkem naopak kontraproduktivní.
Já jsem ty vytištěný plastový držáky a domky donesl ke kámošovi nástrojaři a on mi dal do ruky 16H7 a 10H7 strojní výstružníky (mají šikmý čelisti, s rovnýma nelze použít, zasekávají se v proříznutí). A že si to mám protočit sám. V podstatě při tom vystružení nic nebereš, jen se strhnou nerovnosti tiskových vrstev protože se kvůli proříznutí držák i domek při stružení roztahují. Takže přesnost v podstatě záleži na kolmosti tiskárenský osy Z na X a Y a zda se ti to nezkroutí při tisku teplem.
Ještě chci zkusit udělat stolek z 4 mm uhlíkovýho prepregu nechat si na modelářským routeru vyfrézovat odlehčení ve tvaru přibližně X na kterým budou přidaný místa pro šrouby domky lineárů, řemenu a šroubů pro hotbed. Mělo by to být lehčí, stabilnější a několikanásobně pevnější na ohyb než Al plech. Ale taky dražší.
Na netu jsem už podobný tvarový provedení viděl.
Jirka